Известие

Collapse
No announcement yet.

КОЛЕГИ СПЕШНА ПОМОЩ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• КОЛЕГИ СПЕШНА ПОМОЩ!

Неска гледам едно 33 и до него седят трима.Алфата е с широки прагове и го питам оня дали е QV.Той вика че е и че колата се продава.Та моля ви дайте други отличителни белези на QV-то та да ида да го огледам и ако е QV или поне е 1,7 да я лапкам Алфектата ,щото ако е 8v
    значи бая пазърлък ще има щото му иска 2000лв.
    Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 19:48.

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
    Неска гледам едно 33 и до него седят трима.Алфата е с широки прагове и га питам оня дали е QV.Той вика че е и че колата се продава.Та моля ви дайте други отличителни белези на QV-то та да ида да го огледам и ако е QV или поне е 1,7 да я лапкам Алфектата лапкам,щото ако е 8v
    значи бая пазърлък ще има щото му иска 2000лв.
    Ако е QV то трябва да е със сигурност 16в, ако не то ще е имола, която е нейно копие. Отзад трябва да е с дискови спирачки, АБС, да има и климатик. Виж на вратите дали има говорители и какво пише на праговете ... а като отвориш капака ведннага може да разбереш дали е 8 или 16 клапанова ... защо не се поитерсува повече, направи снимки ако можеш да те упътим по-добре!
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
      Ако е QV то трябва да е със сигурност 16в, ако не то ще е имола, която е нейно копие. Отзад трябва да е с дискови спирачки, АБС, да има и климатик. Виж на вратите дали има говорители и какво пише на праговете ... а като отвориш капака ведннага може да разбереш дали е 8 или 16 клапанова ... защо не се поитерсува повече, направи снимки ако можеш да те упътим по-добре!
      щото един педал отзад ми се разсвирка бях спрял по-средата на пътя.Те тия тримата нещо ме взеха за балама щото почнаха да ми обясняват че е boxer и прочие ,колкото до разликата между 8v и 16v знам я.Утре ще вида да я снимам или най-късно вдруги ден.Мерси за обяснението.Ако е 16v пак ще е вземем,ама на по-тънка цена.

Comment

qv не ли 4 по 4 но 2000 лева е многоооооооо

Comment

ако е пирфиектна една цена близка до 2000 не би била толкова много ... ама верно като тръгнат да обясняват, че била специална боксер ми лазят по нервите ...
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
            qv не ли 4 по 4 но 2000 лева е многоооооооо
            не Permanent 4 е 4х4 иначе ако е QV за мен си е екстра щото т`ва е TOП модел на 33 и при това трудно се намира.

Comment

ми колега нз трябва да е уникално за тия пари пусни пик да го видим

Comment

ми колега нз трябва да е уникално за тия пари пусни пик да го видим
                още нямам ,ама и аз се надявам цената да спадне поне малко,че после филтри,ремъци,данъци,манъци и хиляда други глупости

Comment

Дай да я видиме,а ако някоя мутра ти се прави на важен-свиркай!Все пак в тоя форум не сме само говеда.Има и колеги,които с удоволствие ше им развалят УДОВОЛСТВИЕТО.Имаме и една тема за бойните изкуства.Това на майтап и не съвсем.Абе давай инфо по темата.
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

хаха да насреща сме виж как е с ръждата да не е добри маскирана и се пазари пони 500 лева надолу да паднат

Comment

хаха да насреща сме виж как е с ръждата да не е добри маскирана и се пазари пони 500 лева надолу да паднат
                      точно така ще стане май-май.Сега отивам ва даскало,ама после ако съм свободен ще се разкарам да я вида.Че цената е малко височка истина е,ама пък имам мерам за 33-ка от 2 години,откакто за първи път се качих в такава Алфа,било то само да ме повозят,даже по едно време така бях пощурял,че се бях навил да зимам една 8v за 900 лева с дупки по купето колкото юмрука да ми влене,ама бащата ме разубеди.

Comment

e ся минах да я снимам,то пък за късмет я нямаше в момента.Следобед пак ще излизам и тогава дано да е там.Така ме е яд щото минавам всеки ден покрай тая кола и все е там,а пък ся като ми тряя да я няма.

Comment

да ви дам едно разяснение по темата ,вчера ходих да вида колата ,оказа се 8v и ся продължава търсенето на заветните 16v,ама като гледам кво е дереджето май-май лятото ще се взима кола,пу да е*а и късмета...
                          Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 18:11.

Comment

не се ядосвай 2000 лева за 8в е страшно много то и за 16 пак е много

Comment

Колегата е прав...няма смисъл да се ядосваш.

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Working...
                              X